ГҮН-ШИМ МЭРГЭЖЛИЙН СУРГАЛТЫН БАЙГУУЛЛАГА
Хэвлэх


“ Гvн Шим” Мэргэжлийн сургалтын байгууллагын vндсэн зорилго чиглэл нь:

Улс орны ядуурлын тvвшинг бууруулах, тодорхой ажил хөдөлмөр эрхлээгvй хvнд мэргэлийн боловсрол олгож, ажлын байраар хангах, мэргэжилтэй болон мэргэжилгvй хvнд дахин шинээр мэргэжил эзэмшvvлж улмаар хувь хvнийг нийгэмд төлөвшvvлж, өрхийн амжиргааны тvвшинг нэмэгдvvлэх зэрэг нийгмийн шинжтэй vйл ажиллагааг идэвхтэй явуулахад оршино

Тус сургалтын байгууллага нь 2000 оноос эхлэн нийтийн хоолны мэргэжлийн анхан шатны “ Тогооч ба нарийн боовчин”, “ Зөөгч ба бармен” мэргэжлээр сургалт явуулж эхэлсэн бөгөөд, 2002 оны 09-р сарын 01-ээс эхлэн “ Vсчин, “Гоо засалч массажист” , “ Худалдагч нярав кассчин” мэргэжлээр, 2003 оны 09-р сараас эхлэн “ Ня-бо компьютер”, 2004 оны 05-р сарын 01-ээс эхлэн “ Тогооч ба нарийн боовчин”-ны мэргэжлээр    1, 2, 3, 6 сар ба  1 жилийн  хугацаатай шаталсан, магадлан  итгэмжлэгдсэн  албан  ёсны  сургалтын хөтөлбөр, Бямба  ба Ням  гаригт хичээллэх  албан болон  албан  бус эчнээ  сургалтыг тус тус зохион байгуулж байна.
 
Тус  мэргэжлийн  сургалтын  байгууллага  нь мэргэжлийн сургалтын vйл ажиллагаа явуулж эхэлснээс хойш даруй 18 жилийн хугацаанд “Монголын Худалдаа Аж Vйлдвэрийн танхим”-ын жинхэнэ гишvvн байгууллага, “Монголын тогооч нарын холбоо”-ны, “Монголын vсчин гоо засалчдын холбоо”-ны гишvvн, “Монголын Оюутны Холбоон”-ны “Оюутны Найдвартай тvнш” өргөмжлөлийг 2002 онд, Монголын Хэрэглэгчдийн эрх ашгийг Хамгаалах Нийгэмлэгvvдийн vндэсний холбооноос олгодог “ Хэрэглэгчдийг Хаанд Өргөмжилсөн хамт олон” цол, өргөмжлөлийг 2003 онд, "Монгол Чанар" цол өргөмжлөлийг 2006 онд, "Оны Шилдэг Аж Ахуйн Нэгж" 2006 онд, "Хэрэглэгчдэд Итгэмжлэгдсэн Шилдэг Хамт Олон" цол өргөмжлөлийг 2006 онд тус тус хvртсэн ба Монголын тогооч нарын холбооны 2008 оноос 2017  оны шилдэг итгэмжлэгдсэн нэгжээр  9 -н жил дараалан тус тус шалгараад байна.
 
“Гvн Шим” мэргэжлийн сургалтын  байгууллага нь НVБ-ын хөгжил хөтөлбөр, “ Дэлхийн зөн” олон улсын байгууллага, Монголын Оюутны холбоо, Монголын Хvvхэд Залуучуудын Хөгжлийн төв, Нийгмийн Хамгаалал хөдөлмөрийн Яамны “ Хөгжлийн бэрхшээлтэй иргэдийн хөдөлмөр эрхлэлтийг нэмэгдvvлэх төсөл”, Норвейгийн  тусламжийн  ОУ-ын  байгууллага, Улаанбаатар хотын болон хөдөө орон нутгийн Хөдөлмөр, Халамж үйлчилгээний Хэлтэс, Нийслэлийн захирагчийн ажлын алба, Монголын Худалдаа Аж Vйлдвэрийн танхим, UBS телевиз зэрэг төрийн болон төрийн бус, олон нийтийн байгууллага, хувь хvнтэй идэвхтэй байнга хамтран ажиллаж байна.

Байгууллагын захиалга :

 д/д

                                                     Хичээлийн сэдэв

   Лекц

 Дадлага

 Нийт        цаг

1 цагийн тариф

  Нийт үнэ

 1,

 Байгууллагын  захиалгат  "Мастер  класс"  сургалт   / 1 цаг /

 

 

 

 

   200000

1

 Эрvvл ахуйн vндэс

3

 

3

50000

150000

2

 Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд мөрдөх эрүүл ахуйн дадал                             MNS CAC RCP 39 : 2009 стандарт

3

 

3

50000

150000

3

 Хүнсний аюулгvй байдал ISO 22000

6

 

6

  50000

   300000

4

 Зоогийн газрын vйлчилгээний технологи

15

 

15

50000

750000

5

 Хоол үйлдвэрлэлийн үндэс / Анхан шат /

20

 

20

50000

1000000

6

 Хоол vйлдвэрлэлийн vндэс / Анхан шат /

 

20

20

50000

  1000000

7

 Хоол үйлдвэрлэлийн үндэс /Ахисан шат/

20

 

20

50000

1000000

8

 Хоол үйлдвэрлэлийн үндэс /Ахисан шат/

 

20

 

50000

1000000

9

 Нарийн боов үйлдвэрлэлийн Технологи

15

15

 

50000

750000

10

Хоол үйлдвэрлэлийн зохиомжийн онол

2

   

50000

100000

11

 Нарийн боов vйлдвэрлэлийн онол

10

 

10

50000

500000

12

 Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний маркетингийн менежмент

6

 

6

50000

300000

13

 Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний менежмент

12

 

12

50000

600000

14

 Харилцааны сэтгэл зvй

3

 

3

50000

150000

15

 Байгууллагын чанарын хяналт, Стандартчилал

15

 

15

50000

750000

16

 Бvтээмж дээшлvvлэлт, Ажлын байрны соёл

15

 

15

50000

750000

17

 Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний байгууллагын бүтээмжийн менежмент

15

 

15

50000

750000

18

 Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний байгууллагын                                                хүний нөөцийн   менежмент

15

 

15

50000

750000

19

 Хоолны цэс боловсруулах, чанарын шинжилгээ хийх аргууд

9

 

9

50000

450000

20

 Мэргэжлийн ажилчдын мэргэжлийн мэдлэг, ур чадварын тvвшинд  хөндлөнгийн vнэлгээ хийх, Гэрчилгээжүүлэх   ( 1  хvнд )

       

120000

21

Хоол vйлдвэрлэлийн технологийн карт, хянах, баталгаажуулах (бvтээгдэхvvн тус бvрт )

     

15000

15000

 

Судлаач, багш Ш.Эрдэнэхүү "Defacto" нэвтрүүлэгт уригдан оролцлоо Defacto нэвтрүүлэгт уригдан оролцож хөтлөгчийн сонирхсон асуултанд хариулж, Монголын ХҮҮ-ний салбарын хэмжээний ололт амжилт, тулгамдаад байгаа зарим асуудлууд, шийдвэрлэх арга замын талаар өөрийн байр сууриа илэрхийллээ.